Partners

De Delta Water Challenge is een initiatief van Provincie Zeeland, Rijkswaterstaat, Waterschap Scheldestromen, Evides Waterbedrijf en HZ University of Applied Sciences.

 
 
Zeeland logo.jpg

Provincie Zeeland

Het provinciebestuur zet zich in op de economische ontwikkeling, groei en innovatie van Zeeland.  Ze benutten daarbij de strategische ligging in zee, tussen Rotterdam en Antwerpen. Ideeën voor een nieuwe duurzame en vitale Zeeuwse delta zal helpen om de provincie verder ontwikkelen.

 
Screen Shot 2018-07-04 at 12.20.37.png

Rijkswaterstaat

Rijkswaterstaat is de uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en werkt dagelijks aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Met ruim 200 jaar kennis van de inrichting van ons land weten ze dat het gaat ook om de balans tussen economie, milieu en woongenot.

 
Logo pms410C basis.jpg

Waterschap Scheldestromen

Sterke dijken en duinen zijn het handelsmerk van Waterscheldestromen. Als beheerder van de meeste dijken en duinen in Zeeland (bijna 500 km) hebben zij veel inzicht over wat een nieuwe duurzame en vitale Zeeuwse delta moet bevatten. Met de vele projecten die zij hebben lopen is veiligheid dan ook een topprioriteit van de organisatie

 
Logo Evides fc.jpg

Evides waterbedrijf

Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, veilig, schoon én smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Net als de nieuwe duurzame en vitale Zeeuwse delta heeft veiligheid en duurzaamheid een hoge prioriteit voor de organisatie.

 
HZ NL APPLIED SCIENCE HOR_PMS C_min wit.jpg

HZ university of Applied Sciences

De HZ draagt via onderwijs en praktijkgericht onderzoek bij aan duurzame vernieuwing van de samenleving en praktijk vanuit een regionale verankering en een internationale oriëntatie. Studenten zijn, net als medewerkers en ondernemers, een belangrijke kerngroep voor deze challenge.


En wordt mogelijk gemaakt door:


Dockwize_Logo 108_RGB.png

Dockwize 

Dockwize is de innovatiehub voor startups in Zeeland. Met ondernemersprogramma’s, coaching, kennisuitwisseling, (gezamenlijke) huisvesting en begeleiding naar financiering helpen we ondernemers versneld uit te groeien tot een succesvolle onderneming. De programma’s gericht op groei, ideegeneratie en het idee versneld naar de markt te brengen, biedt ondernemers met kansrijke ideeën ondersteuning bij het innovatieproces. Daarnaast biedt Dockwize ingang tot een groot netwerk van partnerbedrijven en experts, die ondernemers graag bijstaan met hun kennis. De ambitie is het bouwen aan de toonaangevende Zeeuwse bedrijven van morgen.

 
outisdeinc.png

Outside Inc.

Outside Inc. helpt organisaties innovatie te versnellen en positieve impact te maken door vernieuwers perspectief te geven. Dit doen ze door intrapreneurs binnen organisaties rondom Sustainable Development Goals (maatschappelijke uitdagingen) te verbinden met ondernemers van buiten.